CHELSEA F.C. -PARIS SAINT GERMAN

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek visszavágói folytatódnak a ma este folyamán. A Chelsea Paris Saint German mérkőzés kitűnő összecsapásnak ígérkezik. A hazaiak a Premier League-ben a tabella 10. helyét foglalja el 29 mérkőzéséből 10-et nyert meg 10 döntetlen és 9 vereség mellett, utóbbi 5 mérkőzésükből 3-at nyertek meg 2 döntetlen mellett. Hazai közönség előtt 15 mérkőzésből 5-öt nyertek meg a kékek 6 döntetlen és 4 vereség mellett, az utolsó 5 hazai mérkőzésükön 1 győzelem mellett 4 döntetlent arattak. A vendég együttes a francia bajnokság listavezetője 29 mérkőzésükből 23-at nyertek meg 5 döntetlen és 1 vereség mellett.Az utolsó 5 mérkőzésükből 2-őt nyertek meg 2 döntetlen és 1 vereség mellett. Idegenben a párizsiak 15 mérkőzésükből 12-őt nyertek meg 2 döntetlen és 1 vereség mellett. Utolsó 5 idegenbeli mérkőzésükön 4 győzelmet arattak 1 vereség mellett. Az előző mérkőzésen a PSG nyert 2:1-re izgalmas mérkőzésen így a visszavágó nyitott maradt. Az esélyek egyenlően oszlanak meg a két együttes között. Izgalmas mérkőzés előtt állunk.

Chelsea: Courtois, Kenedy, Cahill, Ivanovic, Azpilicueta, Fabregas, Mikel, Pedro, Willian, Hazard, Costa

PSG: Trapp, Marquinhos, Silva, Luiz, Maxwell, Rabiot, Motta, Matuidi, Di Maria, Ibrahimovic, Lucas

Az első félidőt a hazaiak kezdték. A 3. percben egy középre érkező labdát Costa lőtte 16 méterről kapura, azonban Trapp védeni tudta. A 6. percben Di Maria lőtte magabiztosan a labdát a kapu bal oldala felé, de egy védő tisztázni tudott. Ezt követően vendég szöglet következett, a beívelést követően Ibrahimovic lőtte a labdát egyenesen a hálóba, azonban mivel lesen tartózkodott, a gól érvénytelenítették. A 8. percben Di Maria lőtt távolról kapura, de egy védő kivágta a labdát a mezőnybe. A 10. percben Ibrahimovic elé érkezett a labda a 16-os vonalánál, majd lőtt kapura, de egy védő blokkolni tudta, ismét vendég szöglet következhetett, melyet követően végül a védők fejelik ki a labdát. A 11. percben hazai szabadrúgás következett, Azpilicueta beívelését követően a védők tisztáztak. A 12. percben Hazard tekerte be a labdát a kapu előterébe, Trapp azonban jókor érkezett, majd fogta a játékszert. A 13. percben vendég szabadrúgás következett, azonban Lucas beadását követően a védők kivágták a labdát. A 16. percben Ibrahimovic tálalt Rabiot elé, aki könnyű szerrel lőtte a labdát az üres kapuba, 0:1! A 19. percben Hazard vitte a labdát a büntetőterületen belülre, azonban a lövését a védők blokkolták. A 26. percben Willian adta középre a labdát társának, azonban a védők előbb értek oda és megszerezték a játékszert. A 27. percben Willian beadását követően Costa érkezett jól a labdára a kapu előterében, Majd lőtte azt a kapu bal oldalába, 1:1! A 31. percben Willian adta ismét középre a labdát, azonban a védők Costa elől mentettek. A 34. percben Courtoisnak kellett védenie Ibrahimovic fejelését követően. A35. percben Rabiot sárgult be. Még ebben a percben hazai szabadrúgás következett, melyet Willian lőtt a kapus kezei közé. A 39. percben Fabregas szerzett labdát a 16-oson belül, majd lőtt kevéssel a kapu bal oldala mellé. A 41. percben Motta sárgult be, kemény belépőjét követően. A 42.percben Hazard lőtt a 16-osról a kapu jobb oldala felé, Trapp azonban ismét könnyűszerrel védeni tudott. A 45. percben Fabregas sárgult be. A hosszabbítás 1 perc. A 46. percben Costa jutott be a büntetőterületre, ahonnan megcélozta a kapu bal alsó sarkát, de a kapus ezt is védte. Ezzel véget ért az első félidő, az állás 1:1!

A második félidőt a vendégek kezdték. A 49.percben Willian vezette a bal oldalon a labdát majd lőtt középre de Costa a védőjébe lőtte a labdát. Az 53.percben Mikel sárgult be. Az 55.percben hazai szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. Az 58.percben hazai szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. A 60.percben sérülés miatt Costa helyére Traore állt be a hazaiaknál. A 63.percben Ibrahimovic-ot állították meg a 16-oson belül majd vendég szöglet következett helyzet azonban ebből sem alakult ki. A 65.percben Trapp védett hatalmasat Willian lövését követően majd a kipattanót Hazard lőtte kapura de Trapp ezt is hárította. A 66.percben hazai szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki ám  a vendégekhez került vissza a játékszer amelyet Di Maria adott középre ahol Ibrahimovic érkezett s lőtt közelről a kapu közepébe 1:2! A 75.percben Trapp védett magabiztosan. A 76.percben hazai szöglet következett de gólveszély nem alakult ki belőle. A 77.percben Hazard helyére Oscar állt be a hazaiaknál valamint Pastore érkezett a vendégeknél Lucas helyére. A 78.percben ismét hazai sarokrúgás következett de helyzet nem alakult ki. A 80.percben egy vendég támadás végén Courtois lábaiban akadt el a játékszer. A 82.percben Pedro lőtt távolról a kapu mellé. A 83.percben Cavani érkezett Di Maria helyére a vendégeknél. A 85.percben Traore lőtt távolról Trapp kezébe. A 86.percben Matuidi sárgult be. A 87.percben Matuidi helyére Van Der Wiel érkezett a vendégeknél. A 90.percben hazai szabadrúgás következett melyet követően de helyzet nem alakult ki, sőt Ivanovic is besárgult.A hosszabbítás 2 perc melyben helyzet már nem alakult ki.

Az első félidőben a hazaik a kontra játékot erőltették míg a vendégek szokásukhoz híven igyekeztek minél többet birtokolni a labdát. A vendégek vezető gólja jó hatással volt a mérkőzésre mert ezt követően a hazaik még jobban felpörögtek és Costa révén ki is egyenlítettek. A második félidőben jó iramban folyt a játék ám a vendégek második gólját követően gyakorlatilag eldőlt a továbbjutás és ez a hazai csapaton meg is látszott. Összességében két jó összecsapást láthattunk ahol az erősebb játékkerettel rendelkező csapat jutott a legjobb 8 együttes közé.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.